WORD VRIJWILLIGER IN DE BIEB

Gepubliceerd op: 24 augustus 2020 11:52

Vacature vrijwilliger frontoffice In de bibliotheek komen leden én niet-leden om materialen te lenen, kranten en tijdschriften te lezen, te werken, te studeren of interessante activiteiten bij te wonen. Als representatieve en klantvriendelijke vrijwilliger in de frontoffice ben jij één van de gezichten van onze bieb en draag je bij aan een uitnodigende sfeer. De bibliotheek is een plek waar iedereen zich thuis voelt en jij bent het eerste aanspreekpunt voor onze bezoekers. Wil jij meebouwen aan onze missie en heb je een hart voor de bibliotheek? Dan is een rol als vrijwilliger iets voor jou!

Klik hier voor een volledige omschrijving van de werkzaamheden en om een betere indruk te krijgen wat Bibliotheek Meerssen je te bieden heeft. Momenteel hebben we ruimte voor een vrijwilliger op zaterdag (voor 3u), het streven is om dit op termijn uit te breiden met nog een dagdeel.
Belangstelling? Stuur dan een korte mail met motivatie en beknopte CV naar a.quaedvlieg@bibliotheekmeerssen.nl.