Vakantielezen

Gepubliceerd op: 10 juli 2020 09:56

Alle kinderen van groep 3 & 4 krijgen van de bibliotheek een tasje, speciaal voor de zomervakantie. In dit oranje tasje vind je o.a. een vakantieboekje met puzzels, raadsels, verhaaltjes en meer.

Maar we hebben nog een zomercadeautje voor jong en oud: de VakantieBieb. Een app vol e-books en luisterboeken. Deze kun je gratis lezen in de vakantie. Ook als je geen lid bent van de bibliotheek. Kijk op www.vakantiebieb.nl.

Wist je trouwens dat kinderen tot 18 jaar gratis lid kunnen worden van Bibliotheek Meerssen? Je betaalt eenmalig € 3,- inschrijfgeld. Deze zomer ontvang je een wuppie cadeau bij je lidmaatschap. Dus kom gezellig naar de bieb en maak je lid!

Want door een kwartier vrij lezen per dag, leert een kind 1.000 nieuwe woorden per jaar én scoort het beter op school.

Tot in de bieb!

bibliotheekmeerssen.nl |jeugdbibliotheek.nl | vakantiebieb.nl