• HEROPENING BIBLIOTHEEK MEERSSEN | Woe 3 juni

11 mei 2020

Afgelopen week kondigde premier Mark Rutte aan dat de bibliotheken weer open mogen. Dat is natuurlijk goed nieuws! Wanneer gaat Bibliotheek Meerssen weer open? Als alle voorbereidingen goed verlopen, openen we vanaf woensdag 3 juni weer gedeeltelijk de deuren, namelijk voor het lenen van materialen.

Bekijk details van HEROPENING BIBLIOTHEEK MEERSSEN | Woe 3 juni

• Nieuwsbrief mei 2020

8 mei 2020

Meer over de heropening van de bibliotheek in deze nieuwsbrief

Bekijk details van Nieuwsbrief mei 2020

• Digitale voorleestas

15 april 2020

Lees mee vanuit onze Digitale Voorleestas met prentenboeken & doe-, zing-, speel- en praatopdrachtjes.Samen lezen was nog nooit zo leuk! Ga actief aan de slag met je kind aan de hand van een mooi prentenboek.

Bekijk details van Digitale voorleestas

• Donorregistratie

14 april 2020

In het Donorregister vult u uw keuze in over donatie van uw organen en weefsels na uw overlijden. Het invullen van uw keuze kan online of per post. Het is belangrijk dat u kiest. Dan weet uw partner of familie of u donor bent of niet. Op 1 juli 2020 start het nieuwe Donorregister. Iedereen in Nederland vanaf 18 jaar die ingeschreven staat in een Nederlandse gemeente komt dan in het Donorregister.

Bekijk details van Donorregistratie