Vrijwilligerswerk

Voor de Bibliotheek tellen alle mensen mee. Bij ons kunnen mensen zich ontwikkelen en vinden ze manieren om te participeren in de maatschappij. Wij verbinden mensen, organisaties en kennis met elkaar. Dat is onze missie. De bibliotheek verbindt!

De Bibliotheek kan niet zonder vrijwilligers! Dankzij hun inzet is een groot aanbod van activiteiten mogelijk. Daarom zijn we op zoek naar mensen die de Bibliotheek een warm hart toedragen, die zelf graag lezen of iets met informatie en media hebben.

De bieb is volop in beweging!

Op dit moment zijn er geen vacatures, maar wij maken graag kennis met je. Stuur ons een bericht via info@bibliotheekmeerssen.nl waarin je jezelf kort voorstelt en aangeeft wat voor soort vrijwilligerswerk je graag zou willen doen.

 

Vacature manager Bibliotheek Meerssen

‘Mentor digitaal programmeren’

Gezocht: Digidokter

De Digidokter
 
Vragen over jouw computer, laptop, tablet of smartphone? De Digidokter houdt vast spreekuur in de Bibliotheek. Elke maandagochtend (op afspraak) kan je er tussen 10u en 12u al jouw digitale vragen over jouw computer, laptop, tablet of smartphone stellen.

"Apps zoeken in de Store en installeren op jouw toestel? Selfies nemen en op Facebook zetten of misschien zelfs meteen wegschrijven naar de cloud? Whatsappen met vrienden en familie? Wandelen of fietsen met je smartphone als gps? E-books downloaden op je e-reader? Wat je vraag of probleem ook is, je bent welkom."

Heb je ervaring in het verhelpen van computerproblemen of volgde je zelf allerlei cursussen. In elk geval, je gaat geen enkel probleem uit de weg en kijkt er nu al naar uit om bovenstaande vragen te beantwoorden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 VRIJWILLIGER GEZOCHT!
 Ben je goed thuis in de digitale wereld, sociaal vaardig en enthousiast? Heb je een luisterend oor en kan je met begrip en geduld digitale vragen beantwoorden? Kan je je bovendien wekelijks op een maandagochtend tussen 10u en 12u vrijmaken om als Digidokter op te treden in de Bibliotheek? Neem dan contact op met Angèle Quaedvlieg (a.quaedvlieg@bibliotheekmeerssen.nl of 043-3642411) voor een kennismakingsgesprek.