Thuis geen computer of printer?

Kom naar de Bibliotheek. Elke bezoeker van de Bibliotheek kan gebruik maken van onze publieke computers en de printer. Het gebruik van de publieke computers is voor alle leden van Bibliotheek Meerssen gratis.

Op de publieke computers heb je toegang tot Word, PowerPoint en Excel. Verschillende websites zoals de catalogus van de Bibliotheek en digitale bronnen zijn direct toegankelijk. Voor andere websites log je eerst in met je bibliotheekpas. Ben je geen lid van de Bibliotheek dan kun je inloggen met een tegoedbon die je aanmaakt bij de betaalautomaat.

Printen, kopiëren en scannen

Printen en kopiëren kan alleen met een bibliotheekpas of tegoedbon, je betaalt een kleine vergoeding. Alleen leden van Bibliotheek Meerssen kunnen scannen. Dit is gratis.   

Zorg er van tevoren voor dat er een tegoed op de pas staat.

Tarieven en gebruiksvoorwaarden

Eigen laptop of tablet?

Uiteraard kun je ook gewoon met je eigen laptop of tablet werken in de Bibliotheek. Je hebt nu ook de mogelijkheid om met je eigen laptop, tablet en mobiele telefoon vanuit thuis contact te maken met de printer. Je koppelt je device aan de printer via de onderstaande link. Login met je lenersnummer in combinatie met je wachtwoord of met een tegoedbon. Zorg dat er genoeg tegoed op staat. Kom met je bon of pasje naar de printer en haal je prints op.

Eigen device koppelen aan printer