Wise app

Met de 'Bibliotheek Wise app' hebben leden altijd en overal toegang tot hun bibliotheek.

Raadpleeg via uw mobiel de catalogus en reserveer direct. U ziet gemakkelijk welke materialen u in huis heeft en wanneer u deze terug moet brengen. Daarnaast kunt u de materialen op ieder moment via uw mobiel verlengen. De app is gebruiksvriendelijk en heeft veel functionaliteiten.

Downloaden

Klik onder op de links of banners om de app te downloaden. 

downloaden app bicatwise voor android

Heeft u een device dat voorzien is van Android?
Klik hier om de app te downloaden in Google Play.

downloaden app bicatwise voor apple IOS

 

Heeft u een device van Apple, zoals een iPhone, iPad of iPod touch?
Klik hier om de app te downloaden in de AppStore

Functionaliteiten

 • Wat heb ik thuis? Of verlengen
  In één oogopslag zien wat u allemaal thuis heeft en wanneer dit weer ingeleverd moet worden. Met de mogelijkheid om direct te verlengen.
 • Zoeken in de catalogus
  Alle zoekopties uit de reguliere catalogus zijn beschikbaar: titel, auteur, onderwerp, woorden, series, jeugdboeken, e-books etc. Desgewenst kunt u reserveringen plaatsen en titels aan een verlanglijst toevoegen. Ook kunt u reserveringen plaatsen en titels aan een verlanglijst toevoegen.
 • Aanwinsten, leesadvies, ratings
  Lastig om te kiezen? U wordt geholpen met aanwinstenoverzichten, (persoonlijke) lees- en luisteradviezen of door te zien hoe anderen titels hebben gewaardeerd.
 • Gegevens beheren
  Zelf uw gegevens beheren: gebruikersnaam, wachtwoord, mailadres, de wijze waarop u berichten van de bibliotheek wilt ontvangen, maar ook uw reserveringen, verlanglijst en of u een nieuwsbrief wilt ontvangen.
 • Reserveringen ophalen?
  Inbox en push-berichten houden u op de hoogte van de laatste stand van zaken. Materialen inleveren? De bibliotheek laat het u weten.
 • NFC-reader
  Beschikt uw toestel over een NFC-reader dan kunt u het RFID label van bibliotheekboeken scannen om direct titelbeschrijvingen en ratings te zien.