laatste artikel uit de Geulbode

Resultaat 1 - 10 (van 40)

• BETALEN MET IDEAL

20 mei 2019

Weet u dat u tegenwoordig makkelijk thuis kunt betalen via iDEAL? Ga naar ‘Mijn Menu’ via www.bibliotheekmeerssen.nl of gebruik de App. In ‘Mijn Menu’ kunt u uw contributie of andere openstaande bedragen betalen, of een tegoed op de bibliotheekpas zetten. Met een tegoed op de pas kunt u voordelig kopiëren en printen in de bieb, verlengen en reserveren. Na inloggen kiest u voor “Details financiële posten”. De rest wijst zich vanzelf.

Bekijk details van BETALEN MET IDEAL

• Read2me

14 februari 2019

Op 12 februari vond in Bibliotheek Meerssen de finale plaats van Read2Me, DE voorleeswedstrijd voor de brugklassen.

Bekijk details van Read2me

• HAAL NU JE GRATIS BOEKSTARTKOFFER ÉN WIN

5 december 2018

Voor kindjes t/m 1,5 jr Heb je pas een baby gekregen? Kindjes t/m 1,5 jaar kunnen gratis lid worden van onze bieb. Als extra cadeautje krijg je het oranje BoekStartkoffertje met voorleesboekjes en -tips. Maar deze maand is het extra spannend om dit koffertje te openen... In het BoekStartkoffertje kan namelijk een Gouden Wikkel verstopt zitten. De vinders ontvangen een luxe pakket van BoekStart met nog meer verrassingen voor nog meer voorleesplezier.

Bekijk details van HAAL NU JE GRATIS BOEKSTARTKOFFER ÉN WIN

• GEEF DE BIBLIOTHEEK CADEAU

5 december 2018

Bibliotheekbon & gratis tas! Op zoek naar een origineel decembercadeau? Verras iemand met een bibliotheekbon! Speciale decemberactie, bij aankoop van een cadeaubon ontvang je nu een duurzame biebtas cadeau! Naast een collectie boeken, tijdschriften, luisterboeken, DVD’s en/of e-books, genieten leden van een huiselijke sfeer, studie- en werkplekken én ontvangen ze korting bij activiteiten. Je bepaalt zelf de waarde van een cadeaubon. Een basisabonnement voor volwasssenen kost € 21,- en voor ouderen...

Bekijk details van GEEF DE BIBLIOTHEEK CADEAU

• BABBELEN, VOORLEZEN & KNUTSELEN MET DE BURGEMEESTER | Woe 19 sept

14 september 2018

Aanstaande woensdag komt burgemeester Mirjam Clermonts-Aretz naar onze nieuwe bieb voor haar maatschappelijke stage. Ben je benieuwd naar de burgemeester of heb je een speciale vraag voor de burgemeester, voel je welkom!

Bekijk details van BABBELEN, VOORLEZEN & KNUTSELEN MET DE BURGEMEESTER | Woe 19 sept

• ZOMERPROGRAMMA OPENLUCHTFILMS

18 juni 2018

De Openluchtfilm in het park is inmiddels een jaarlijkse topper. En er is goed nieuws want deze zomer hebben we een heel programma gepland. Dus niet slechts één filmavond maar een hele reeks. We starten op vrijdag 6 juli met de film ‘Marina’. De volgende filmavonden staan gepland op 14, 21 en 28 juli, 4 en 11 augustus. Binnenkort volgt alle info.

Bekijk details van ZOMERPROGRAMMA OPENLUCHTFILMS

• VROUWENGILDE MEERSSEN ZAMELT DUIZEND EURO IN VOOR LAAGGELETTERDHEID

8 juni 2018

Het Vrouwengilde Meerssen heeft een bedrag van duizend euro geschonken aan Bibliotheek Meerssen. Het geld is bestemd voor de aanschaf van een speciale collectie boeken voor volwassen laaggeletterden. De boeken zijn in eenvoudige taal geschreven, hebben een overzichtelijke lay-out en soms plaatjes. Ook zijn er boeken met oefeningen en uitleg over taalregels.

Bekijk details van VROUWENGILDE MEERSSEN ZAMELT DUIZEND EURO IN VOOR LAAGGELETTERDHEID

• read2me voorleeswedstrijd

18 april 2018

Maar liefst 10 voorleeskampioenen streden in Limburg op 16 april 2018 om een plaats in de landelijke finale van Read2Me!, dé voorleeswedstrijd voor de brugklas.

Bekijk details van read2me voorleeswedstrijd

• BIBLIOTHEEK MEERSSEN DEELT DONALD DUCKS UIT BIJ STICHTING RUGGESTEUN!

30 maart 2018

Strips lezen is goed voor de woordenschat en het bevordert leesplezier. Gezinnen met kinderen die gebruik maken van Stichting Ruggesteun in Meerssen kregen deze week speciaal voor Pasen een gratis Donald Duck pocket! Met de actie, een samenwerking van Bibliotheek Meerssen en Cubiss, brengt de bibliotheek de kinderen een leuk én nuttig extraatje cadeau. De actie is onderdeel van een groter initiatief Cubiss in Limburg en Noord Brabant. De actie wordt in Limburg mogelijk gemaakt door de provincie Limburg.

Bekijk details van BIBLIOTHEEK MEERSSEN DEELT DONALD DUCKS UIT BIJ STICHTING RUGGESTEUN!

• Informatiemiddag passend lezen

29 maart 2018

Ervaart u problemen bij het lezen en zoekt u een oplossing? U bent van harte welkom tijdens de informatiemiddag op donderdag 19 april van 14.30 tot 16.00 uur in onze bieb. Koninklijke Visio verzorgt een informatiemiddag over verschillende vormen van lezen en leeshulpmiddelen. Visio adviseert over mogelijkheden die er zijn op het gebied van lezen voor slechtziende en blinde mensen. Naast advies over het meest geschikte leeshulpmiddel geeft Visio ook instructie in het gebruik van het hulpmiddel.

Bekijk details van Informatiemiddag passend lezen