laatste artikel uit de Geulbode

Resultaat 1 - 10 (van 16)

• Geulbode nieuws week 46

13 november 2017

Op maandagavond 20 en 27 november worden in de bibliotheek twee ‘beeldende’ lezingen verzorgd door Meerssenaar Franklin Janssen. De opbrengst komt in zijn geheel ten goede aan de Stichting i.o. ‘ñayño’. Een ideële Nederlandse stichting die gelden verwerft voor speelgoed en (medische) hulpmiddelen voor kwetsbare kinderen in Cuba.

Bekijk details van Geulbode nieuws week 46

• Geulbode nieuws week 45

8 november 2017

VOORLEZEN & KNUTSELMIDDAG | Woensdag 8 november Aanstaande woensdag staat er weer een gezellige middag voor alle kids en hun ouders gepland in onze bieb. Om 14.30 uur starten we met het wekelijks voorleeshalfuurtje. Om aansluitend de middag voort te zetten aan de knutseltafels. Voor de allerkleinsten halen wij het speelgoed uit de kast deze middag. En natuurlijk staat er een kopje koffie of thee voor de papa’s en mama’s klaar. O ja, je hoeft geen lid te zijn om mee te doen dus kom maar gewoon!

Bekijk details van Geulbode nieuws week 45

• Geulbode nieuws week 44

30 oktober 2017

KOOKBOEKEN7DAAGSE | Kookworkshop ouder & kind De Kookboeken7daagse loopt van 11 tot en met 19 november 2017. Kookboeken staan dan volop in de schijnwerpers in bibliotheken, winkels en boekwinkels. Kookboeken nemen tegenwoordig een prominente rol in en ook in onze bieb vind je een mooie collectie kookboeken. Op zaterdagochtend 11 november van 10.00-12.30 uur organiseert Bibliotheek Meerssen in samenwerking met Hanneke Philipsen van Met Smaak de kookworkshop ‘Kookboek van het Jaar’.

Bekijk details van Geulbode nieuws week 44

• Geulbode nieuws week 43

23 oktober 2017

WORKSHOP INSTAGRAM & SMARTPHONEFOTOGRAFIE

Bekijk details van Geulbode nieuws week 43

• Geulbode nieuws week 42

19 oktober 2017

WORKSHOP INSTAGRAM & SMARTPHONEFOTOGRAFIE Voor ondernemers en werkzoekenden Social media is niet meer weg te denken in de zoektocht naar werk en klanten. Volgens experts op social media gebied heeft Instagram de toekomst. Wat ooit begon als een klein bedrijf met 12 werknemers werd uiteindelijk opgekocht door Facebook voor 770 miljoen euro. Laat dat even op je inwerken.

Bekijk details van Geulbode nieuws week 42

• Geulbode nieuws week 41

9 oktober 2017

Bekijk details van Geulbode nieuws week 41

• KINDERBOEKENWEEK | Gratis jeugdlidmaatschap & cadeautje!

5 oktober 2017

Wist je dat? Kinderen een gratis jeugdabonnement in onze bieb ontvangen. Kom naar onze bieb want tijdens de Kinderboekenweek betaal je geen inschrijfkosten én ontvang je een cadeautje! Je abonnement is vervolgens gratis tot je 18e verjaardag. Vergeet je identiteitskaart of paspoort niet. Oja, de Kinderboekenkrant ligt weer klaar in onze bieb maar wees er snel bij want op = op!

Bekijk details van KINDERBOEKENWEEK | Gratis jeugdlidmaatschap & cadeautje!

• Geulbode nieuws week 39

25 september 2017

Kinderboekenweek Griezelmiddag in de bibliotheek Van 4 tot 15 oktober wordt het een super spannende Kinderboekenweek in onze bieb met het thema ‘Gruwelijk eng’. Op woensdagmiddag 4 oktober staat er dan ook een heel programma voor alle kids klaar. Trek je engste kleren aan en kom ook griezelen in de bieb!

Bekijk details van Geulbode nieuws week 39

• Geulbode nieuws week 37 2017

11 september 2017

VOORLEZEN & KNUTSELMIDDAG | Woensdag 13 september Voorlezen is belangrijk, dat weet iedereen. Toch vinden veel ouders het lastig om hiermee te beginnen. Op welke leeftijd start je met voorlezen?

Bekijk details van Geulbode nieuws week 37 2017

• Geulbode nieuws week 36