WORKSHOP BLOGGEN

12 november 2018, van 19:30 tot 21:30 | Bibliotheek Meerssen

Kosten: Kosten € 7,50 leden | € 12,50 niet-leden. Deelname vanaf 15 jaar!

De basics van bloggen Bloggen, is dat nog van deze tijd? Yesss, meer dan ooit! Door te bloggen vergroot je je zichtbaarheid, laat je zien waar je uniek in bent, breng je jouw verhaal onder de aandacht en kunnen mensen (of klanten, als je het voor je bedrijf doet) je veel makkelijker vinden. Doen dus! Maar waar begin je nou en hoe doe je het goed?

In deze korte workshop worden de belangrijkste elementen van een goede blog besproken, zodat je sowieso een goede start maakt of je niveau verhoogt. Elementen die aan bod komen, zijn:
- Voor wie blog je precies (en waarom is dat belangrijk)?
- Hoe is een goede blog opgebouwd?
- Hoe zorg je voor genoeg (goede) onderwerpen?
- Hoe bepaal je jouw eigen stijl?
- Hoe maak je een blog effectief?
- Hoe zorg je ervoor dat je blijft bloggen zonder dat het te veel tijd kost?
Een goede blog is niet alleen waardevol voor jou, maar ook voor je lezers. Het zijn eigenlijk kleine cadeautjes die je geeft. Jezelf een cadeautje geven? Kom dan op 12 november om 19.30u naar de bieb, dan maken we er een leuke avond van! De workshop wordt verzorgd door Joyce Spijker, schrijver en schrijfcoach.
Interesse? Aanmelden via info@bibliotheekmeerssen.nl of 043 364 24 11.