Workshop AI

12 september 2019, van 10:15 tot 11:15 | Elke week | Bibliotheek Meerssen

Kosten: Gratis, aanmelden verplicht

Op woensdag 4 september staat het thema Kunstmatige Intelligentie centraal. Artificial Intelligence (AI) wordt dé meest ingrijpende technologische ontwikkeling van onze tijd. Er wordt zelf gezegd dat AI meer verandering teweeg gaat brengen dan het internet.

Kunstmatige intelligentie zit al verweven in alle aspecten van ons dagelijks leven. Wat er allemaal in de toekomst mogelijk zal zijn, kunnen we ons nu nog helemaal niet voorstellen. Hoog tijd voor iedereen om er meer over te weten te komen. De cursus begint op 4 september, inschrijven kan voor de tijdstippen woensdag van 13.00 tot 14.00 uur en donderdagochtend van 10.15 tot 11.15 uur en van 11.15-12.15 uur in de Bibliotheek.

Wij helpen je met het inloggen in de cursus, je hebt dus wel een mailadres nodig.

Je gaat zelf aan de slag met track 1. Er zijn 8 tracks in totaal, van 30-45 minuten per track. Je kunt de cursus in een paar dagen in de bibliotheek doen, of zelf
thuis afmaken. Na afloop ontvang je een certificaat. De cursus is gratis.