Kinderboekenweek

2 oktober 2019, van 14:00 tot 17:00 | Bibliotheek Meerssen

Kosten: Gratis

14.00 uur: Theater. Pien gaat op wereldreis Pien gaat op reis en dat wil haar beste vriendinnetje Puk natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan. Pssst, niets vertellen aan Pien, alles wordt stiekem gedaan, we geven namelijk een verrassingsfeestje voor het vertrek. Samen met de kinderen versieren we alles voor het feestje van Pien en maken we het taartbeslag voor haar lievelingstaart. Maar of dat wel allemaal goed gaat...

15.00 uur: Schminken
Met het ondertussen bekende Schminkduo word je binnen no-time omgetoverd tot prinses, eenhoorn, astronaut of wat jij maar wil.
15.00 uur: Knutselen
We maken vervoersmiddelen waarmee je op reis kunt gaan: auto's, vliegtuigen, paard en wagen, boten, raketten... Deze komen op het laatst samen op een lange weg, waar alle kinderen hun knutselwerk op kunnen plakken.