Inloopmoment bij de wijkagent

19 februari 2020, van 14:00 tot 16:00 | Elke 2 weken | Bibliotheek Meerssen

Elke woensdag in de even weken is wijkagent Roderich Gillissen in Bibliotheek Meerssen aanwezig. Hij is beschikbaar voor vragen van inwoners. Op deze manier wil de politie nog toegankelijker worden voor bewoners en hun vragen of zorgen. Het tijdstip van het inloopmoment bij de wijkagent is tussen 14 en 16 uur, mits er op dit moment geen calamiteiten zijn waarvoor zijn inzet gevraagd is. Vanwege de gevraagde flexibiliteit van politie-inzet lukt het helaas niet om iedere week voor het inloopmoment aan te houden. Heb je een vraag voor de politie? Loop dan gerust de woensdagen op de even weken tussen 14 en 16 uur binnen bij Bibliotheek Meerssen.