Inloopuur (hoog)begaafdheid

15 januari 2020, van 12:30 tot 15:00 | Bibliotheek Meerssen

Ben jij creatief-begaafd, getalenteerd, slim, uitzonderlijk (hoog)begaafd, cognitief-begaafd of een snelle denker die in alles een uitdaging ziet? En zijn overgevoeligheden je niet onbekend? Voel je welkom bij het inloopuur (hoog)begaafdheid. Het inloopuur is er voor (hoog)begaafde volwassenen maar ook voor (hoog)begaafde kinderen, zoekende (hoog)begaafde pubers en gezinnen met (hoog)begaafde gezinsleden. Data: 15 jan, 1 & 12 feb, 11 & 28 mrt | Woe 12.30-15.00u | Za 10.00-12.00u | Bibliotheek | Gratis

Talentbegeleider Anke van Geel start in januari met een inloopuur (hoog)begaafdheid in de bibliotheek.  Anke begeleidt in haar praktijk VerAnkerJe mensen die regelmatig problemen ervaren ten gevolge van hun (hoog)begaafdheid. Het inloopuur begint op woensdag 15 januari en is twee keer per maand op woensdagmiddag van 12.30 tot 15.00 uur en op zaterdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur.
Maak van een bijzondere gave een voortstuwende kracht en laat het geen valkuil zijn!