Digisterker

19 februari 2018, van 10:00 tot 12:00 | Bibliotheek Meerssen

Kosten: €20,00 incl cursusboek

DIGITAAL STERKER WORDEN! Cursus ‘Werken met de digitale overheid’ De overheid gaat digitaal. U ook? Steeds meer informatie en diensten van instanties, gemeenten en van de landelijke overheid zijn uitsluitend digitaal te gebruiken. Of het nu gaat om het aanvragen van huurtoeslag, het aanvragen en gebruik van een DigiD of het doorgeven van een verhuizing.

Dat is niet voor iederéén even gemakkelijk. Vindt u het moeilijk om met websites van de overheid te werken? Bibliotheek Meerssen biedt in samenwerking met de Gemeente Meerssen de beginnerscursus Digisterker ‘Werken met de digitale overheid’ aan. Deze cursus helpt u op weg. De cursus bestaat uit vier bijeenkomsten en wordt gegeven door gecertificeerde docenten. De cursus start op 19 februari 2018 van 10-12 uur en omvat 4 bijeenkomsten,  u kunt zich aanmelden bij de bieb. De cursus kost incl. boek €20,00. Graag tijdens de cursus meenemen uw BSN, uw Digi-D gebruikersnaam en wachtwoord uw mailadres en wachtwoord.
In de cursus gaat u ook veel zelf oefenen. Het is daarom belangrijk dat u al een beetje kunt werken met computer en internet.

Tip! Heeft u geen ervaring met computers en internet. Volg dan eerst de basis computercursus Klik & Tik in onze bieb!
Interesse? Aanmelden kan via 043 364 24 11 of info@bibliotheekmeerssen.nl.