Openluchtfilm Tous les soleils

13 juli 2019, van 21:15 tot 23:00 | Proosdij Park Meerssen

Kosten: Gratis toegang, vrije bijdrage gewenst

De openluchtfilms in het Proosdijpark zijn inmiddels een jaarlijkse topper. Ook deze zomer hebben we een heel programma gepland, 6 zaterdagen in juli en augustus.

Zaterdag 13  juli: Tous les soleils.
Alessandro is een Italiaanse professor in de barokmuziek die in Straatsburg woont samen met zijn dochter Irina en zijn broer Crampone, een excentrieke anarchist die herhaaldelijk heeft verzocht om een vluchtelingenstatus, sinds Berlusconi aan de macht kwam. Alessandro heeft soms het idee dat hij twee tieners moet opvoeden. In een poging om een modelvader te zijn vergeet hij om zijn eigen liefdesleven weer op te bouwen, voornamelijk doordat hij wordt omringd door een groep vrienden waardoor hij zich niet eenzaam voelt. Maar wanneer zijn dochter een eerste liefde beleeft, verandert Alessandro's leven onverwachts dramatisch.

Tous les Soleils (2011)  Komedie   105 minuten  12 jaar en ouder