CURSUS ‘WERKEN MET DE DIGITALE OVERHEID’

18 oktober 2018 | Bibliotheek Meerssen

Kosten: Gratis

De overheid gaat digitaal. Jij ook? Steeds meer informatie en diensten van instanties, gemeenten en van de landelijke overheid zijn allen nog digitaal te gebruiken. Of het nu gaat om het aanvragen van huurtoeslag, het gebruik van een DigiD of het doorgeven van een verhuizing.

Dat is niet voor iederéén even gemakkelijk. Vind je het moeilijk om met websites van de overheid te werken? Bibliotheek Meerssen biedt in samenwerking met de gemeente de beginnerscursus ‘Werken met de digitale overheid’ aan. Deze cursus helpt je op weg.
De cursus start weer op donderdagmiddag 11 oktober van 15.00-17.00 uur en bestaat uit vier bijeenkomsten (data 11-18-25 okt-1 nov). De cursus is gratis. Graag tijdens de cursus meenemen: BSN, DigiD gebruikersnaam en wachtwoord, emailadres en wachtwoord.
Interesse? Vooraf aanmelden via 043 364 24 11 of info@bibliotheekmeerssen.nl.