CoderDojo

15 februari 2020, van 10:00 tot 12:00 | Bibliotheek Meerssen

Kosten: Gratis. Aanmelden via coderdojo@bibliotheekmeerssen.nl

Bij CoderDojo leren kinderen, tussen de 7 en 17 jaar, om te programmeren, websites bouwen, apps ontwikkelen, programma’s te maken, games te maken en meer.

Het maakt niet uit of je nog nooit geprogrammeerd hebt. Tijdens de dojo van 10.00 - 12.00 uur kun je onder begeleiding van vrijwilligers leren programmeren.

Ook kun je werken met de microbit. Een klein computertje dat je opdrachten kunt geven aan de hand van scratch.

Er zijn voldoende vrijwilligers om te helpen en vragen te beantwoorden, maar het is ook leuk om van elkaar te leren. Als uw kind het leuk vindt om te leren, dan zijn jullie van harte welkom!

Heb je een eigen laptop? Neem die dan mee.