Resultaat 1 - 10 (van 264)

Van 14:00 tot 15:00 | Elke week | Bibliotheek Meerssen

Bankzaken regelen, zoeken naar een leuke vakantiebestemming of een DigiD aanvragen: het gaat tegenwoordig bijna allemaal via internet. Wil je graag meer met de computer doen, maar weet je niet goed hoe het werkt? Dan is Klik & Tik iets voor jou. Klik & Tik is een oefenprogramma dat begint bij het begin. Je leert typen, e-mailen en gaat het internet op. En dan ga je stap voor stap in je eigen tempo verder.

ma 21 mei

Van 13:00 tot 14:00 | Elke week | Bibliotheek Meerssen

• Wekelijks voorleeshalfuurtje Bekijk details

Van 14:30 tot 15:00 | Elke week | jeugdafdeling

Elke woensdag wordt er in de bieb een mooi verhaal voorgelezen, het is gezellig maar ook van belang voor de ontwikkeling. Zowel voor jongere als oudere kinderen, aarzel niet en kom er gezellig bij zitten.

• Workshop Ipad en Iphone Bekijk details

Van 19:00 tot 21:00 | Bibliotheek Meerssen

U ontdekt de mogelijkheden van uw eigen Ipad/smartphone. Ipad gedeelte (4 blokken) - Algemeen gebruik (knoppen ed.) - Instellingen voor internet, email etc - Apps downloaden en installeren - gebruik internet en email - info van computer naar tablet en vv - etc Smartphone (optioneel 1 extra blok) instellingen/kosten (roaming), sms, WhatsApp Aanmelden via info@bibliotheekmeerssen.nl of 043-3642411 voor 20 april

Van 11:30 tot 12:30 | Elke week | Bibliotheek Meerssen

do 24 mei

• Digicafé Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | Elke week | Bibliotheek Meerssen

Heeft u vragen over de computer, e-reader, mobiel, tablet, iPad en de toepassingen ervan? Of heeft u problemen met uw mobiele toestel en komt u er zelf niet uit? Kom naar het Digicafé, daar worden u vragen beantwoord en zoeken we samen naar een oplossing. Alleen op afspraak!

do 24 mei

• POËZIEWANDELING | Door de tuinen van Kasteel Vaeshartelt Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Park van Kasteel Vaeshartelt

Vrijdagochtend 25 mei van 10.00 tot 12.00 uur verzorgt Jet van Aalst een gedichtenwandeling door het park van Kasteel Vaeshartelt. De geschiedenis van het woonhuis van Petrus Regout (1801-1878) en het park lenen zich uitstekend voor poëzie. Kosten incl. drankje én boekje met de gedichten € 2,50 met BIEBpas | € 4,- (niet-leden). Interesse? Graag vooraf aanmelden via info@bibliotheekmeerssen.nl of 043 364 24 11.

• Taalspreekuur Bekijk details

Van 15:00 tot 17:00 | Elke week | Bibliotheek Meerssen

Elke vrijdag is er in de bieb een Taalspreekuur. Iedereen die beter wil leren lezen, schrijven of spreken kan naar het Taalspreekuur komen. Samen zoeken we naar een geschikte cursus, activiteit of begeleider. Wil je taalvrijwilliger worden of heb je vragen over computerles? Ook dan kun je bij het spreekuur terecht.

• Taalcafé Bekijk details

Van 15:00 tot 17:00 | Elke week | Bibliotheek Meerssen

Wil je beter Nederlands leren? Kom dan naar het Taalcafé in onze bieb! In het Taalcafé drinken we samen een kopje koffie en oefenen we met de Nederlandse taal. We praten, lezen en schrijven of doen een taalspelletje. Iedereen is welkom en aanmelden is niet nodig.

• Digisterker Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Bibliotheek Meerssen

DIGITAAL STERKER WORDEN! Cursus ‘Werken met de digitale overheid’ De overheid gaat digitaal. U ook? Steeds meer informatie en diensten van instanties, gemeenten en van de landelijke overheid zijn uitsluitend digitaal te gebruiken. Of het nu gaat om het aanvragen van huurtoeslag, het aanvragen en gebruik van een DigiD of het doorgeven van een verhuizing. Aanmelden voor 22 mei.

ma 28 mei