Resultaat 1 - 10 (van 318)

• Klik & Tik Bekijk details

Van 10:00 tot 11:00 | Elke week | Bibliotheek Meerssen

Bankzaken regelen, zoeken naar een leuke vakantiebestemming of een DigiD aanvragen: het gaat tegenwoordig bijna allemaal via internet. Wil je graag meer met de computer doen, maar weet je niet goed hoe het werkt? Dan is Klik & Tik iets voor jou. Klik & Tik is een oefenprogramma dat begint bij het begin. Je leert typen, e-mailen en gaat het internet op. En dan ga je stap voor stap in je eigen tempo verder.

• Klik & Tik cursus Bekijk details

Van 11:30 tot 12:30 | Elke week | Bibliotheek Meerssen

• Digicafé Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | Elke week | Bibliotheek Meerssen

Heeft u vragen over de computer, e-reader, mobiel, tablet, iPad en de toepassingen ervan? Of heeft u problemen met uw mobiele toestel en komt u er zelf niet uit? Kom naar het Digicafé, daar worden uw vragen beantwoord en zoeken we samen naar een oplossing. Alleen op afspraak!

• digiTaalspreekuur Bekijk details

Van 15:00 tot 17:00 | Elke week | Bibliotheek Meerssen

Iedereen die beter wil leren lezen, schrijven of spreken kan naar het digiTaalspreekuur komen. Samen zoeken we naar een geschikte cursus, activiteit of begeleider. Wil je taalvrijwilliger worden of heb je vragen over computerles? Ook dan kun je bij het spreekuur terecht. Aanmelden niet nodig.

vr 20 jul

• Taalcafé Bekijk details

Van 15:00 tot 17:00 | Elke week | Bibliotheek Meerssen

Wil je beter Nederlands leren? Kom dan naar het Taalcafé in onze bieb! In het Taalcafé drinken we samen een kopje koffie en oefenen we met de Nederlandse taal. We praten, lezen en schrijven of doen een taalspelletje. Iedereen is welkom en aanmelden is niet nodig.

vr 20 jul

• ZOMERPROGRAMMA OPENLUCHTFILMS Bekijk details

Van 21:00 tot 23:00 | Speeltuin St Joseph en Proosdijpark Meerssen

De Openluchtfilm in het park is inmiddels een jaarlijkse topper. En er is goed nieuws want deze zomer hebben we een heel programma gepland. Dus niet slechts één filmavond maar een hele reeks. We starten op vrijdag 6 juli met de film ‘Marina’ bij Speeltuin St. Joseph in Meerssen.. De volgende filmavonden staan gepland op 14, 21 en 28 juli, 4 en 11 augustus.

za 21 jul

• Graffitiworkshop Bekijk details

25 juli 2018 | Bibliotheek Meerssen

Woensdagmiddag 25 juli staat er een graffiti workshop van 15-17u gepland voor kids vanaf 8 jaar in de tuin van de bieb. Vergeet je niet aan te melden voor deze gratis workshop via info@bibliotheekmeerssen.nl. Vol=vol!

wo 25 jul

• Klik & Tik Bekijk details