Resultaat 1 - 10 (van 328)

Van 13:00 tot 14:00 | Elke week | Bibliotheek Meerssen, op woensdag

Bankzaken regelen, zoeken naar een leuke vakantiebestemming of een DigiD aanvragen: het gaat tegenwoordig bijna allemaal via internet. Wil je graag meer met de computer doen, maar weet je niet goed hoe het werkt? Dan is Klik & Tik iets voor jou. Klik & Tik is een oefenprogramma dat begint bij het begin. Je leert typen, e-mailen en gaat het internet op. En dan ga je stap voor stap in je eigen tempo verder.

wo 14 nov

• Wekelijks voorleeshalfuurtje Bekijk details

Van 14:30 tot 15:00 | Elke week | jeugdafdeling

Elke woensdag wordt er in de bieb een mooi verhaal voorgelezen, het is gezellig maar ook van belang voor de ontwikkeling. Zowel voor jongere als oudere kinderen, aarzel niet en kom er gezellig bij zitten.

wo 14 nov

• Klik & Tik Bekijk details

Van 10:00 tot 11:00 | Elke week | Bibliotheek Meerssen, op donderdag

do 15 nov

• Digicafé Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | Elke week | Bibliotheek Meerssen

Heeft u vragen over de computer, e-reader, mobiel, tablet, iPad en de toepassingen ervan? Of heeft u problemen met uw mobiele toestel en komt u er zelf niet uit? Kom naar het Digicafé, daar worden uw vragen beantwoord en zoeken we samen naar een oplossing. Alleen op afspraak!

do 15 nov

• Taalspreekuur Bekijk details

Van 15:00 tot 17:00 | Elke week | Bibliotheek Meerssen

Iedereen die beter wil leren lezen, schrijven of spreken kan naar het digiTaalspreekuur komen. Samen zoeken we naar een geschikte cursus, activiteit of begeleider. Wil je taalvrijwilliger worden of heb je vragen over computerles? Ook dan kun je bij het spreekuur terecht. Aanmelden niet nodig.

• Taalcafé Bekijk details

Van 15:00 tot 17:00 | Elke week | Bibliotheek Meerssen

Wil je beter Nederlands leren? Kom dan naar het Taalcafé in onze bieb! In het Taalcafé drinken we samen een kopje koffie en oefenen we met de Nederlandse taal. We praten, lezen en schrijven of doen een taalspelletje. Iedereen is welkom en aanmelden is niet nodig.

• TROUBADOUR TON ENGELS Bekijk details

Van 20:00 tot 22:00 | Bibliotheek Meerssen

Vrijdagavond 16 november kun je komen genieten van een muzikale avond met de Limburgse troubadour Ton Engels. De regionaal wereldberoemde Ton Engels (songwriter, gitarist, zanger, docent songwriting/gitaar/bandcoach Rock Academie Tilburg) heeft altijd muziek gecomponeerd die bij tijd en wijle contrasterend en enigszins uitersten kent. Aanmelden via info@bibliotheekmeerssen.nl of 043 364 24 11

Van 10:00 tot 11:00 | Elke week | Bibliotheek Meerssen, op maandag

ma 19 nov

• Hoe maak ik een goede foto Bekijk details

20 november 2018 | Bibliotheek Meerssen

Fotogroep De Kiekkast uit Ulestraten brengt beginnende fotografen in de regio samen. De leden hebben als doel om foto’s te maken met een bepaalde artistieke waarde. Bij het fotograferen zijn nieuwsgierigheid en enthousiasme essentieel, techniek is ondersteunend. Dinsdagavond 20 november van 19.30 tot 21.30 uur kun je komen kijken en luisteren naar de gratis lezing ‘Hoe maak ik een goede foto’ van De Kiekkast in onze bieb. Interesse?

di 20 nov

Van 13:00 tot 14:00 | Elke week | Bibliotheek Meerssen, op woensdag