Resultaat 1 - 10 (van 386)

Van 09:30 tot 11:30 | Elke week | Bibliotheek Meerssen

Moeite met je belastingaangifte? Schrijf je in voor het belastingspreekuur in de bibliotheek. Een expert helpt je met het doen van de aangifte. Alleen voor de inwoners van gemeente Meerssen. Vanaf 14 april kun je wekelijks op dinsdagochtend tussen 9.30 en 11.00 uur, op afspraak, terecht voor ondersteuning. De expert kan ook je toeslagen controleren en je helpen met andere vragen over belastingzaken. Kosten bedragen € 5,- per consult.

di 14 apr

• Inloopmoment bij de wijkagent Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | Bibliotheek Meerssen

Elke woensdag in de even weken is wijkagent Roderich Gillissen in Bibliotheek Meerssen aanwezig. Hij is beschikbaar voor vragen van inwoners. Op deze manier wil de politie nog toegankelijker worden voor bewoners en hun vragen of zorgen. Het tijdstip van het inloopmoment bij de wijkagent is tussen 14 en 16 uur, mits er op dit moment geen calamiteiten zijn waarvoor zijn inzet gevraagd is. Vanwege de gevraagde flexibiliteit van politie-inzet lukt het helaas niet om iedere week voor het inloopmoment aan te houden. Heb je een vraag voor de politie? Loop dan gerust de woensdagen op de even weken tussen 14 en 16 uur binnen bij Bibliotheek Meerssen.

• VOORLEZEN & KNUTSELEN Bekijk details

Van 14:30 tot 16:00 | Bibliotheek Meerssen

Zoals altijd begint de kindermiddag met het voorleeshalfuurtje om 14.30 uur. Daarna gaan we lekker aan de slag aan de knutseltafels. Natuurlijk staan het knutselen en voorlezen in het teken van een onderwerp. Iedereen is welkom, zowel leden als niet-leden hebben vrije toegang. Tot in de bieb!

Van 17:00 tot 20:00 | Bibliotheek Meerssen

In samenwerking met FIRST bieden wij dit belastingspreekuur aan op woensdagavond 15 en 29 april van 17.00 tot 20.00 uur (alleen op afspraak). Afspraak maken kan via info@bibliotheekmeerssen.nl of 043-3642411 Vrijwillige bijdrage gewenst

Van 09:30 tot 11:30 | Elke week | Bibliotheek Meerssen

di 21 apr

• CURSUS ‘IK LOG NU ZELF IN MET DIGID’ Bekijk details

Van 09:30 tot 11:30 | Bibliotheek Meerssen

Steeds meer administratieve zaken kun je online regelen. Je kunt bijvoorbeeld huurtoeslag aanvragen, een verhuizing doorgeven of je zorgverzekering wijzigen. En natuurlijk je belastingaangifte doen. Hiervoor heb je een DigiD nodig. In deze cursus leer je in vier lessen hoe je een DigiD veilig kunt gebruiken. We oefenen met het gebruik van overheidswebsites en de website van de Gemeente Meerssen. Vooraf aanmelden via 043 364 24 11 of info@bibliotheekmeerssen.nl

• Klik & Tik cursus Bekijk details

Van 13:00 tot 14:00 | Elke week | Bibliotheek Meerssen, op woensdag

Bankzaken regelen, zoeken naar een leuke vakantiebestemming of een DigiD aanvragen: het gaat tegenwoordig bijna allemaal via internet. Wil je graag meer met de computer doen, maar weet je niet goed hoe het werkt? Dan is Klik & Tik iets voor jou. Klik & Tik is een oefenprogramma dat begint bij het begin. Je leert typen, e-mailen en gaat het internet op. En dan ga je stap voor stap in je eigen tempo verder.

• Wekelijks voorleeshalfuurtje Bekijk details

Van 14:30 tot 15:00 | Elke week | jeugdafdeling

Elke woensdag wordt er in de bieb een mooi verhaal voorgelezen, het is gezellig maar ook van belang voor de ontwikkeling. Zowel voor jongere als oudere kinderen, aarzel niet en kom er gezellig bij zitten.

• Digicafé Bekijk details

Van 10:15 tot 12:15 | Elke week | Bibliotheek Meerssen

Heeft u vragen over de computer, e-reader, mobiel, tablet, iPad en de toepassingen ervan? Of heeft u problemen met uw mobiele toestel en komt u er zelf niet uit? Kom naar het Digicafé, daar worden uw vragen beantwoord en zoeken we samen naar een oplossing. Alleen op afspraak!

do 23 apr

• Klik & Tik Bekijk details