Resultaat 1 - 10 (van 174)

Van 10:00 tot 11:00 | Elke week | Bibliotheek Meerssen

Bankzaken regelen, zoeken naar een leuke vakantiebestemming of een DigiD aanvragen: het gaat tegenwoordig bijna allemaal via internet. Wil je graag meer met de computer doen, maar weet je niet goed hoe het werkt? Dan is Klik & Tik iets voor jou. Klik & Tik is een oefenprogramma dat begint bij het begin. Je leert typen, e-mailen en gaat het internet op. En dan ga je stap voor stap in je eigen tempo verder.

Van 11:30 tot 12:30 | Elke week | Bibliotheek Meerssen

• Digicafé Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | Elke week | Bibliotheek Meerssen

Heeft u vragen over de computer, e-reader, mobiel, tablet, iPad en de toepassingen ervan? Of heeft u problemen met uw mobiele toestel en komt u er zelf niet uit? Kom naar het Digicafé, daar worden u vragen beantwoord en zoeken we samen naar een oplossing.

Van 14:00 tot 15:00 | Elke week | Bibliotheek Meerssen

ma 22 jan

• Voorleesdagen Bekijk details

Van 14:00 tot 14:30 | Bibliotheek Meerssen

We starten op woendag 24 januari om 14.00 uur met een actieve workshop Ssst! De tijger slaapt, het Prentenboek van het Jaar 2018, voor kinderen van 3 tot 6 jaar met hun ouder. Aan de hand van het boek ga je met muziek én beweging het verhaal beleven. Samen met de vos, de muis en de schildpad probeer je langs de slapende tijger te sluipen… Zo beleven we een spannend verhaal met een slapende tijger, die misschien wel wakker wordt! Vergeet je niet tijdig aan te melden bij de bieb want er zijn slechts 12 plekken!

• Wekelijks voorleeshalfuurtje Bekijk details

Van 14:30 tot 15:00 | Elke week | jeugdafdeling

Elke woensdag wordt er in de bieb een mooi verhaal voorgelezen, het is gezellig maar ook van belang voor de ontwikkeling. Zowel voor jongere als oudere kinderen, aarzel niet en kom er gezellig bij zitten.

• Workshop maskers schminken Bekijk details

Van 19:00 tot 22:00 | Bibliotheek Meerssen

Nog snel je penselen inwerken net voor Carnaval? Dat kan! In deze leerrijke schmink workshop, verzorgd door MyLumen Art i.s.m. de Facepaintshop, tover je met spons en penseel de allermooiste carnavalsmaskers tevoorschijn. Door handig gebruik te maken van stencils, glitters, strassteentjes en misschien een bloemetje hier of daar, voeg je in 1-2-3 een extra dimensie toe aan je geschminkte snoet…en je bent voor 'Vastelaovend' helemaal klaar! VOL=VOL

Van 10:00 tot 11:00 | Elke week | Bibliotheek Meerssen