Resultaat 1 - 10 (van 493)

• VOORLEZEN & KNUTSELEN Bekijk details

Van 13:30 tot 15:00 | Bibliotheek Meerssen

Zoals altijd begint de kindermiddag met het voorleeshalfuurtje om 13.30 uur. Daarna gaan we lekker aan de slag aan de knutseltafels. Iedereen is welkom, zowel leden als niet-leden hebben vrije toegang. Tot in de bieb!

• Basiscursus windows ism CDL Bekijk details

Van 13:30 tot 15:45 | Bibliotheek Meerssen

Computer Doe- en Leercentrum Beek start weer met cursussen in de bieb. Zij beginnen op wo 18 september met een basiscursus windows. De cursus start met eenvoudig computergebruik en gaat geleidelijk over tot verdiepen van de kennis. Aan bod komen o.a.:

Van 13:00 tot 14:00 | Elke week | Bibliotheek Meerssen

Kunstmatige Intelligentie Op woensdag 4 september staat het thema Kunstmatige Intelligentie centraal. Artificial Intelligence (AI) wordt dé meest ingrijpende technologische ontwikkeling van onze tijd. Er wordt zelf gezegd dat AI meer verandering teweeg gaat brengen dan het internet.

• Klik & Tik cursus Bekijk details

Van 13:00 tot 14:00 | Elke week | Bibliotheek Meerssen, op woensdag

Bankzaken regelen, zoeken naar een leuke vakantiebestemming of een DigiD aanvragen: het gaat tegenwoordig bijna allemaal via internet. Wil je graag meer met de computer doen, maar weet je niet goed hoe het werkt? Dan is Klik & Tik iets voor jou. Klik & Tik is een oefenprogramma dat begint bij het begin. Je leert typen, e-mailen en gaat het internet op. En dan ga je stap voor stap in je eigen tempo verder.

• Wekelijks voorleeshalfuurtje Bekijk details

Van 14:30 tot 15:00 | Elke week | jeugdafdeling

Elke woensdag wordt er in de bieb een mooi verhaal voorgelezen, het is gezellig maar ook van belang voor de ontwikkeling. Zowel voor jongere als oudere kinderen, aarzel niet en kom er gezellig bij zitten.

• Klik & Tik Bekijk details

Van 10:00 tot 11:00 | Elke week | Bibliotheek Meerssen, op donderdag

Van 10:15 tot 11:15 | Elke week | Bibliotheek Meerssen

Van 11:15 tot 12:15 | Elke week | Bibliotheek Meerssen

• Klik & Tik cursus Bekijk details

Van 11:30 tot 12:30 | Elke week | Bibliotheek Meerssen, op donderdag

• Digicafé Bekijk details

Van 14:00 tot 15:00 | Elke week | Bibliotheek Meerssen

Heeft u vragen over de computer, e-reader, mobiel, tablet, iPad en de toepassingen ervan? Of heeft u problemen met uw mobiele toestel en komt u er zelf niet uit? Kom naar het Digicafé, daar worden uw vragen beantwoord en zoeken we samen naar een oplossing. Alleen op afspraak!