Resultaat 1 - 10 (van 468)

• Belastingspreekuur Bekijk details

Van 09:30 tot 11:30 | Elke week | Bibliotheek Meerssen

In samenwerking met Trajekt bieden wij dit belastingspreekuur aan op dinsdagmorgen van 9.30 tot 11.30 uur (alleen op afspraak). Dit aanbod is voor de inwoners van de Gemeente Meerssen. Afspraak maken kan via info@bibliotheekmeerssen.nl of 043-3642411

di 19 mrt

• Oefenuur taal Bekijk details

Van 11:30 tot 12:30 | Elke week | Bibliotheek Meerssen

Kom in de bieb oefenen met taal op de computer! Wij hebben taalprogramma’s op elk niveau. Je werkt in je eigen tempo. Een getrainde vrijwilliger helpt je en geeft advies. Elke woensdag van 11.30 tot 12.30 uur. Gratis.

• Klik & Tik cursus Bekijk details

Van 13:00 tot 14:00 | Elke week | Bibliotheek Meerssen, op woensdag

Bankzaken regelen, zoeken naar een leuke vakantiebestemming of een DigiD aanvragen: het gaat tegenwoordig bijna allemaal via internet. Wil je graag meer met de computer doen, maar weet je niet goed hoe het werkt? Dan is Klik & Tik iets voor jou. Klik & Tik is een oefenprogramma dat begint bij het begin. Je leert typen, e-mailen en gaat het internet op. En dan ga je stap voor stap in je eigen tempo verder.

• Wekelijks voorleeshalfuurtje Bekijk details

Van 14:30 tot 15:00 | Elke week | jeugdafdeling

Elke woensdag wordt er in de bieb een mooi verhaal voorgelezen, het is gezellig maar ook van belang voor de ontwikkeling. Zowel voor jongere als oudere kinderen, aarzel niet en kom er gezellig bij zitten.

• Klik & Tik Bekijk details

Van 10:00 tot 11:00 | Elke week | Bibliotheek Meerssen, op donderdag

• Klik & Tik cursus Bekijk details

Van 11:30 tot 12:30 | Elke week | Bibliotheek Meerssen

• Digicafé Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | Elke week | Bibliotheek Meerssen

Heeft u vragen over de computer, e-reader, mobiel, tablet, iPad en de toepassingen ervan? Of heeft u problemen met uw mobiele toestel en komt u er zelf niet uit? Kom naar het Digicafé, daar worden uw vragen beantwoord en zoeken we samen naar een oplossing. Alleen op afspraak! In de maand februari van 13.00 tot 15.00 uur!

• Taalspreekuur Bekijk details

Van 15:00 tot 17:00 | Elke week | Bibliotheek Meerssen

Iedereen die beter wil leren lezen, schrijven of spreken kan naar het digiTaalspreekuur komen. Samen zoeken we naar een geschikte cursus, activiteit of begeleider. Wil je taalvrijwilliger worden of heb je vragen over computerles? Ook dan kun je bij het spreekuur terecht. Aanmelden niet nodig.

vr 22 mrt

• Taalcafé Bekijk details

Van 15:00 tot 17:00 | Elke week | Bibliotheek Meerssen

Wil je beter Nederlands leren? Kom dan naar het Taalcafé in onze bieb! In het Taalcafé drinken we samen een kopje koffie en oefenen we met de Nederlandse taal. We praten, lezen en schrijven of doen een taalspelletje. Iedereen is welkom en aanmelden is niet nodig.

vr 22 mrt

• Diner en film Niet meer aanmelden VOL! Bekijk details

Van 17:00 tot 20:30 | Bibliotheek Meerssen

Wat is er leuker dan de eetfilm 'A trip to Italy' te bekijken en ondertussen een heerlijk diner voorgeschoteld te krijgen? De film wordt ingeleid door Saskia Balmakers, culinair schrijfster uit Rothem.

zo 24 mrt