Resultaat 1 - 10 (van 383)

Van 13:00 tot 14:00 | Elke week | Bibliotheek Meerssen, op woensdag

Bankzaken regelen, zoeken naar een leuke vakantiebestemming of een DigiD aanvragen: het gaat tegenwoordig bijna allemaal via internet. Wil je graag meer met de computer doen, maar weet je niet goed hoe het werkt? Dan is Klik & Tik iets voor jou. Klik & Tik is een oefenprogramma dat begint bij het begin. Je leert typen, e-mailen en gaat het internet op. En dan ga je stap voor stap in je eigen tempo verder.

wo 17 jul

• Klik & Tik Bekijk details

Van 10:00 tot 11:00 | Elke week | Bibliotheek Meerssen, op donderdag

Van 11:30 tot 12:30 | Elke week | Bibliotheek Meerssen, op donderdag

• Digicafé Bekijk details

Van 14:00 tot 15:00 | Elke week | Bibliotheek Meerssen

Heeft u vragen over de computer, e-reader, mobiel, tablet, iPad en de toepassingen ervan? Of heeft u problemen met uw mobiele toestel en komt u er zelf niet uit? Kom naar het Digicafé, daar worden uw vragen beantwoord en zoeken we samen naar een oplossing. Alleen op afspraak!

• Openluchtfilm Moonrise kingdom Bekijk details

Van 21:15 tot 23:00 | Proosdij Park Meerssen

De openluchtfilms in het Proosdijpark zijn inmiddels een jaarlijkse topper. Ook deze zomer hebben we een heel programma gepland, 6 zaterdagen in juli en augustus.

za 20 jul

• Openluchtfilms Bekijk details

Van 21:15 tot 23:00 | Proosdijpark

De openluchtfilms in het Proosdijpark zijn inmiddels een jaarlijkse topper. Ook deze zomer hebben we een heel programma gepland in juli en augustus: 6 juli Dazed and confused 13 juli Tous les soleils 20 juli Moonrise kingdom 27 juli Lion 3 aug Bonnie Scotland 10 aug Le Fabuleux Destin d'Amélie Poulain De openluchtfilms gaan alleen door bij goed weer. Neem gerust zelf stoelen en dekens mee. Aangeboden door de vrienden van de bibliotheek Meerssen. Updates verlopen via Facebook en onze website.

za 20 jul

Van 10:00 tot 11:00 | Elke week | Bibliotheek Meerssen, op maandag

ma 22 jul

Van 13:00 tot 14:00 | Elke week | Bibliotheek Meerssen, op woensdag

wo 24 jul

• Boekverkoop Bekijk details

8 juli 2019 t/m 16 augustus 2019 | 1e verdieping

Periodiek schrijft Bibliotheek Meerssen boeken af om plaats te maken voor nieuwe titels die in de collectie komen! In de verkoop zijn romans, thrillers, literatuur, informatieve boeken, jeugdboeken, tijdschriften: voor elk wat wils.

08 jul t/m 16 aug

• Klik & Tik Bekijk details