Digivitaler

Aan de slag met digitale zorg


Contact met de huisarts of ziekenhuis verloopt steeds vaker digitaal via je smartphone, tablet of computer.Hartstikke handig want het kost minder tijd en moeite én je hebt altijd en overal toegang tot jouw gegevens of van diegene waarvoor je zorgt.

Maar wat als je hier vragen over hebt of graag wilt weten hoe dit werkt? Denk bijvoorbeeld aan beeldbellen met de dokter, inloggen in een patiëntenportaal of het zoeken naar betrouwbare informatie op internet.

De Bibliotheek kan je hierbij helpen.   

Cursus Digivitaler

In de cursus DigiVitaler geven we uitleg over digitale zorg en oefenen we hiermee. De lessen zijn gratis, je hoeft geen lid te zijn.
Het is handig als je al een beetje ervaring hebt met de smartphone, computer of tablet. Heb je dat nog niet? Ook dat kun je leren bij de bibliotheek!
Bij vier aanmeldingen of meer plannen we de cursus, in overleg met alle deelnemers. De cursus bestaat uit 2 lessen en is in jouw eigen Bibliotheek.
Voor meer informatie of het aanmelden kun je bellen met onze klantenservice: 043 - 3642411. Je kunt ook een e-mail sturen naar info@bibliotheekmeerssen.nl.