Klik & Tik cursus

Maandag 18 november 2024, van 11:15 tot 12:15 | Elke week | Bibliotheek Meerssen, op maandag

Kosten: Gratis. Evt. werkboek €10,00

Bankzaken regelen, zoeken naar een leuke vakantiebestemming of een DigiD aanvragen: het gaat tegenwoordig bijna allemaal via internet. Wil je graag meer met de computer doen, maar weet je niet goed hoe het werkt? Dan is Klik & Tik iets voor jou. Klik & Tik is een oefenprogramma dat begint bij het begin. Je leert typen, e-mailen en gaat het internet op. En dan ga je stap voor stap in je eigen tempo verder.

Klik en Tik kun je op elke computer doen. Thuis, op je eigen computer, of je komt gebruikmaken van de computers die in de bibliotheek aanwezig zijn. Je kunt op eigen gelegenheid met Klik & Tik aan de slag. Of je neemt deel aan de wekelijkse oefenuren in de Bibliotheek. Deskundige begeleidingstaat dan voor je klaar om vragen te beantwoorden. De aanwezige computers in de bibliotheek zijn tijdens deze oefenuren gereserveerd voor mensen die met Klik & Tik willen oefenen.

Belangstelling?

Heb je belangstelling om met Klik & Tik aan de slag te gaan? Of wil je meer informatie? We leggen je uit hoe Klik & Tik werkt en je kunt dan, als je wilt, gelijk aan de slag.
Het wekelijkse oefen uur Klik & Tik, waar je kunt oefenen en vragen kunt stellen, is iedere maandagochtend van 11.15 tot 12.15 uur in de Bibliotheek.

Wat kost het?

Deelname aan Klik & Tik is gratis. Je hoeft geen lid te zijn van de bibliotheek.
Eventueel aanschaf werkboek €10,00

Vragen?

Natuurlijk kun je met vragen over dit aanbod ook terecht bij een medewerker van de bibliotheek.