Belastingspreekuur najaar

Woensdag 7 februari 2024, van 09:00 tot 12:00 | Bibliotheek Meerssen

Kosten: Alleen op afspraak!

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

meer info

Moeite met je belastingaangifte? Er is weer een gratis belastingspreekuur in onze bibliotheek, in samenwerking met Stichting Fiscale Rechtshulp (FIRST).

In een belastingspreekuur kijkt een expert van de Stichting graag met u mee bij het doen van belastingaangifte op de computer. Tevens kunt u bij hen terecht voor vragen die gerelateerd zijn aan belastingen, toeslagen en bezwaren. Bent u geïnteresseerd in een belastingspreekuur, dan kunt u een afspraak maken bij bibliotheek Meerssen. 

De hulp bij belastingaangifte is geheel kosteloos en voor iedereen, ook als je geen lid van de bibliotheek bent. Er zijn echter wel voorwaarden om aanspraak te mogen maken op een belastingspreekuur: uw gezinsinkomen is lager dan € 40.000 en u hebt geen onderneming, geen winst uit onderneming of resultaat uit overige werkzaamheden. 

U dient ten alle tijden uw DigiD inloggegevens, telefoon en identiteitsbewijs mee te nemen. De overige documenten die u dient mee te nemen naar een belastingspreekuur: jaaropgaven, overzicht van bijzondere kosten zoals ziektekosten, overzicht van betaalde of ontvangen alimentatie en overzicht van bezittingen en schulden. 

Enkel op afspraak, afmelden 24 uur vantevoren. Ook voor niet-leden.  Aanmelden via 043 364 24 11 of info@bibliotheekmeerssen.nl

Nieuwe datums zijn nog niet bekend