Koffiemoment

24 oktober 2022, van 14:00 tot 16:00 | Elke week | Bibliotheek Meerssen

Kosten: Gratis

Gastvrouw Annemie staat van 14.00 tot 16.00 uur voor iedereen klaar met een kopje koffie of thee, met natuurlijk iets lekkers erbij. Een moment van ontspanning, een praatje, ontmoeting of bijvoorbeeld met de krant of een tijdschrift. Iedereen is welkom, ook niet-leden! Je hoeft je niet aan te melden. Wij zorgen voor de gratis koffie en thee. Kom gerust langs tijdens dit sociaal moment in onze Bibliotheek op maandagmiddag. We zitten in het leescafé op de begane grond. Kranten, tijdschriften en boeken zijn beschikbaar.

Loop ook eens binnen!

‘Vitaal ouder worden’

Op maandagmiddag 18 juli van 14.30 tot 15.30 uur zijn senioren van harte welkom bij de informatiebijeenkomst ‘Vitaal ouder worden’ in de bibliotheek. Combinatiefunctionaris Sport & Bewegen Baudouin Clairbois van de gemeente Meerssen vertelt over hoe beweging en sport een positieve invloed kunnen hebben op het dagelijkse leven.

Tijdens het Gratis!wekelijks koffiemoment vertelt Baudouin over de gezonde voordelen van bewegen, de nieuwe ‘beweegnorm’, deelt de laatste inzichten en mogelijkheden in Meerssen op dit gebied.

Graag vooraf aanmelden via 043 364 24 11 of info@bibliotheekmeerssen.nl.  

Natuurlijk staan koffie, thee en iets lekkers weer klaar.