Vrienden van de Bibliotheek Meerssen

Het doel van de “Stichting Vrienden van de Bibliotheek” is het stimuleren van culturele en literaire activiteiten in de gemeente Meerssen. De intentie is om jaarlijks een literaire/muzikale activiteit, een culturele activiteit een ontmoeting in de vorm van debat of forum te organiseren. Ook de prachtige poëzieroute in Meerssen is een initiatief van de Vrienden van de Bibliotheek.

De actuele activiteiten kunt u zien op de Facebookpagina van de Vrienden van de Bibliotheek

Ook u kunt lid worden van de Vrienden van de Bibliotheek:
Voor €10,00 per jaar steunt u het culturele en literaire klimaat van Meerssen, en krijgt u gereduceerde toegang bij tal van activiteiten.

Wilt u meer weten of wilt u zich aanmelden stuurt u ons dan het invulformulier door.

Onbezoldigde bestuursleden: Monique D'Agnolo (vz), Henk Hausoul (secr), Ellen Schiffeleers (pm), Rouke van der Hoek.

KvK 14086752, RSIN 815093895.

Klik hier voor de poëzieroute van Meerssen die door de Vrienden van is georganiseerd.