Nieuwe datum Openluchtfilm in het park

Gepubliceerd op: 17 juli 2017 13:20

NIEUWE DATUM | OPENLUCHTFILM IN HET PARK Zaterdag 22 juli 21u | Hasta la Vista! Met mooie weersvoorspellingen is het aanstaande zaterdag 22 juli om 21.00 uur dan hopelijk echt tijd voor de gezellige openluchtfilm! De film draait zoals altijd in het Proosdijpark in Meerssen. Iedereen is welkom, zowel leden als niet-leden, aanmelden is overbodig en de film is gratis toegankelijk. Hasta la Vista, is een Vlaamse roadmovie over drie vrienden, bestaande uit een blinde en twee rolstoelers. Samen maken ze een wijntour door Spanje, waar ze hun maagdelijkheid hopen te verliezen. Niets zal hen tegenhouden!

Updates via Facebook. Neem dekens, stoelen en snacks zelf mee!
De avond wordt verzorgd door de Vrienden van de Bibliotheek.

GRATIS OEFENEN VOOR THEORIE-EXAMEN IN DE BIEB
In 2017 kun je bij Bibliotheek  Meerssen gratis oefenen voor je theorie-examen scooter (bromfiets), auto of motor met het oefenprogramma theorie-rijbewijs van Theorie.nl. Alle mogelijke vragen uit het CBR-examen  zitten in het oefenprogramma verwerkt. De bieb helpt hiermee de slagingskans van theorie-examenkandidaten vergroten.  Het oefenprogramma theorie-rijbewijs van Theorie.nl is beschikbaar voor iedereen die de bieb bezoekt, leden en niet-leden. Je kan oefenen op een computer in de bieb. Een groot aantal mensen (meer dan de helft in 2016) zakt de eerste keer voor het CBR theorie-examen. Met het gratis aanbieden van het oefenprogramma theorie-rijbewijs wil de bieb een bijdrage leveren aan de persoonlijke ontwikkeling van mensen.
De bieb stelt zich ten doel dat iedereen volwaardig en zelfstandig aan de samenleving kan deelnemen.
Iedereen is van harte welkom in de bibliotheek tijdens openingsuren, zowel leden als niet-leden.

ZOMERBIEB
ZOMERBOEKENMARKT | Start vrijdag 7 juli
Speciaal voor de zomervakantie verzorgen wij een zomerboekenmarkt waarbij afgeschreven boeken, tijdschriften en dvd’s, voor jong en oud, voor een klein prijsje te koop zijn. Kom snel naar de bieb en neem je kleingeld mee. Op = Op!

Verlengde uitleendatum & dubbele boeken | Zomervakantie
Vanaf 3 juli profiteert je van de zomeractie in de bieb. Je mag het dubbele aantal materialen meenemen en ze worden voor 6 weken uitgeleend.

Tabletcafé | Zomerstop!
Tijdens de maanden juli en augustus is er geen Tabletcafé. In september pakken we de draad gewoon weer op en bent u van harte welkom op vrijdag tussen 16.00 en 18.00 uur.

Woe 19 juli 14.30-15.00u VOORLEESHALFUURTJE
Elke woensdag wordt er op de jeugdafdeling een mooi verhaal voorgelezen. Kom je er ook gezellig bijzitten?
Don 20 juli 14.00-16.00u E-BOOKS INLOOPSPREEKUUR
Maak kennis met het e-book platform van de bibliotheek waarmee u e-books kunt lenen op uw pc, laptop, e-reader of tablet! Neem uw tablet of laptop met e-reader gerust mee.
Zat 22 juli 21.00u FILM IN HET PARK | Hasta la Vista!
Gratis toegang voor iedereen. Locatie: Proosdijpark Meerssen
Juli/aug./sept.  EXPOSITIE | Kunstgroep BKB exposeert in de bibliotheek
Gratis toegankelijk voor iedereen, tijdens openingstijden bibliotheek.
Juli  ZOMERBOEKENMARKT
Locatie: Bibliotheek. Op = op!

Reserveer alvast in uw agenda
Woe 23 aug 14.30u Poppenkastvoorstelling IN DE TUIN | Avontuur in het kabouterbos
Vanaf 3 jaar. Gratis! Locatie: In de tuin bij Bibliotheek Meerssen
Woe 20 sept 19.30u LEZING De Poepdokter | Gezond van mond tot kont.
Info volgt!