Resultaat 1 - 10 (van 78)

Van 14:00 tot 16:00 | Elke week

Bent u in het bezit van een iPad, e-reader of tablet en heeft u advies nodig over hoe u e-books kunt lezen op dit apparaat? Kom dan naar het inloopspreekuur. Wij vertellen u er alles over zodat u volledig geïnformeerd naar huis gaat.

do 27 jul

do 03 aug

do 10 aug

• Kunstgroep BKB exposeert Bekijk details

3 juli 2017 t/m 29 september 2017 | Bibliotheek

Kunstgroep BKB exposeert! Zij laat haar kunstwerken zien in de Bibliotheek. De kunstenaar van behoorlijk artistiek niveau, afkomstig uit Meerssen en omgeving, tonen schilderijen, beeldhouwwerk en keramiek. Elke maand worden er andere stukken tentoongesteld. De opening wordt feestelijk verricht door wethouder van Rijswijk op 12 juli om 14.00 uur.

03 jul t/m 29 sep

do 17 aug

• Poppenkastvoorstelling Bekijk details

Van 14:30 tot 15:15 | in de tuin

Poppenkastvoorstelling "In het kabouterbos", deze voorstelling is voor kinderen vanaf 3 jaar en wordt bij goed weer in de tuin voor de bibliotheek gehouden. Kaartjes af te halen bij de service balie.

wo 23 aug

do 24 aug

do 31 aug

• Tabletcafé Bekijk details

Van 16:00 tot 17:30 | Elke week | Leescafé

Vragen over uw Tablet? Instellingen verbeteren? Samen met andere tabletbezitters leuke apps ontdekken en tips en trucs delen? Dan is het Tablet Café wat voor u! Onder deskundige begeleiding en het genot van een kopje koffie kunt u ontdekken hoe u uw tablet slim kunt gebruiken. Samen met andere gebruikers kun u apps uitwisselen en deelt u tips en trucs.

vr 01 sep

do 07 sep