Resultaat 1 - 10 (van 144)

Van 14:00 tot 15:00 | Elke week | Bibliotheek Meerssen

Bankzaken regelen, zoeken naar een leuke vakantiebestemming of een DigiD aanvragen: het gaat tegenwoordig bijna allemaal via internet. Wil je graag meer met de computer doen, maar weet je niet goed hoe het werkt? Dan is Klik & Tik iets voor jou. Klik & Tik is een oefenprogramma dat begint bij het begin. Je leert typen, e-mailen en gaat het internet op. En dan ga je stap voor stap in je eigen tempo verder.

ma 25 sep

Van 10:00 tot 11:00 | Elke week | Bibliotheek Meerssen

do 28 sep

• E-books inloopspreekuur Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | Elke week

Bent u in het bezit van een iPad, e-reader of tablet en heeft u advies nodig over hoe u e-books kunt lezen op dit apparaat? Kom dan naar het inloopspreekuur. Wij vertellen u er alles over zodat u volledig geïnformeerd naar huis gaat.

do 28 sep

• Tabletcafé Bekijk details

Van 16:00 tot 17:30 | Elke week | Leescafé

Vragen over uw Tablet? Instellingen verbeteren? Samen met andere tabletbezitters leuke apps ontdekken en tips en trucs delen? Dan is het Tablet Café wat voor u! Onder deskundige begeleiding en het genot van een kopje koffie kunt u ontdekken hoe u uw tablet slim kunt gebruiken. Samen met andere gebruikers kun u apps uitwisselen en deelt u tips en trucs.

vr 29 sep

• Kunstgroep BKB exposeert Bekijk details

3 juli 2017 t/m 29 september 2017 | Bibliotheek

Kunstgroep BKB exposeert! Zij laat haar kunstwerken zien in de Bibliotheek. De kunstenaar van behoorlijk artistiek niveau, afkomstig uit Meerssen en omgeving, tonen schilderijen, beeldhouwwerk en keramiek. Elke maand worden er andere stukken tentoongesteld. De opening wordt feestelijk verricht door wethouder van Rijswijk op 12 juli om 14.00 uur.

03 jul t/m 29 sep

Van 14:00 tot 15:00 | Elke week | Bibliotheek Meerssen